Nagyon rányomta az ultrahangot, lesz valami baj?
Többször voltam ennél az orvosnál, nem fájt utána. (17. héten vagyok.) Tegnap amíg vizsgált is picit kellemetlen volt, de most úgy érzem magam, mintha belémrúgtak volna. A méhem fáj.
Vettem be magnéziumot, de semmi. Ugye nem lehet baja a babának? Teljesen kivagyok. :( Járt valaki így?
Semmi baja nem lesz ettől a Babának.
Gondolom nem van túlsúlyod, s emiatt kell rányomnia, hogy jobban lássa a babát.
Hát igen, inkább vékony vagyok.
Mit tudok csinálni, hogy elmúljon? Semmit ugye, csak várni? :(
Az én babám aludt, amikor UH-n voltunk, és a doki az ulatrhangfejjel ÜTÖGETTE a hasam. No, az fájt. Ezt akövetkező UH-nál is eljátszotta, pedig mondtam, hogy inkább sétálok, mocorgok, hogy felébredjen, de azt mondta, hogy arra nincs idő és megint csapkodott az Uh fejjel. A baba jól van, semmi baja. (de legközelebb tuti eszek csokit, hogy ne aludjon)
SZóval ehhez képest az odanyomta nyugi nem vészes. Nem lesz semmi baj.
Akkor a te orvosod is "jófej". Én most megfogadtam, nem megyek vagy 2 hónapig. Ez nem normális, hogy elmegyek, és utána ennyire fáj.
Gondolom az a fájdalom oka, hogy baromi kötött az izomzatom, és ez a kötött izomzat nyúlik, és még meg is nyomta. Csak most görcsölök, és ez nem hiányott, kicsit félelmet keltő. Felírták a halidor görcsoldót, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!