Csak tippelt a doki, hogy kislány?
Nekem sajnos még nem tudják megmondani a baba nemét,így 23 hetes uh-on tippelt a doki,hogy talán lány.Nagyon útban volt a köldökzsinór.
Akkor már ne is "reménykedjek"a fiú babában?
Volt más is,akinek a "tipp" nem jött be?Miből következtethetnék a babám nemére,mi jellemző nagyon a fiúkra?
4D-s uh-on szinte 100%-ban meg tudják mondani a baba nemét! Nem tervezitek, hogy mentek? 22-32 hét között érdemes elmenni. Amikor a fiammal voltam babás teljesen tisztán kivehető volt a kis kukackája, onnantól biztosak voltunk benne, hogy fiú és a felvételek is szuperek...egy élmény volt.
Most is el fogunk menni a tesót is megnézzük pár hét múlva, ha minden igaz ő lány. Remélem az! :))
Boldog babavárást!
22h kismama
Sziasztok!
Gondolkozunk a 4d-n,talán el is megyünk.Fűszeres kajákat kívánom,sört kívánom,pedig terhesség előtt a szagát is utáltam és van derekam is,tehát fiús a pocakom.Bal oldalt mozog stb...Majdnem az összes babona fiút igazol.
Nagyon kíváncsi vagyok.Bár a lényeg,hogy egészséges és fürge is a kis Drága,pedig eddig lusta volt.
Köszi,hogy írtatok!:)
Sorstárs szintén. :)
Tegnap, a 19 hetes UH-on a lába között volt a köldökzsinór. Így a doki annyit mondott, hogy "lányos", de csak és kizárólag a takarásra hivatkozva, és ez olyannyira tipp volt, hogy utána mondta is, hogy nem látszik, ez van, 50%-60%, hogy lány. Tehát lehet reménykedni a kisfiúban. Simán...
Mi 25 hetesen megyünk 4D-re, akkor talán megtudjuk.
Én teljesen fiús terhes voltam ha babonát veszem alapul, hegyes has, szép derék pocakosan is. Kislányom született. Nekem már a 12.heti uh-n megmondták és utána is minden egyes alkalommal. Nem volt szégyenlős.
Van egy ismerősöm akinek 12.hetin fiút mondtak 3D uh-n még a kukija is látszott azon a képen amit kaptak és végül kislány lett.
Szia!
A 20 hetes uh-n biztosra lanyt mondtak.
Kisfiam lett.
Ha nem mondta biztosra akkor inkabb ne eld bele magad.
Menjetek el esetleg 4 d-re:)
Szep terhesseget neked.
Ja,es ird meg majd ha mar tudod a nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!