Anyukák! Rutinosabban, lazábban vettétek a 2. ,3. terhességet, babatervezést? Mennyit tudtatok, tudtok pihenni a kistesó (k) mellett?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 10:59
11/12 anonim válasza:
Kedves Utolsó: akkor Te a 7. babádat várod? Mert én a 6. terességemet élem meg most, és a 7 babánkat várjuk. Hát mit ne mondjak minden csak nehezebb és bonyolultabb mint kevesbb gyerekkel, netán gyerek nélkül várandósnak lenni...
12/12 anonim válasza:
Igen, a 7. babát várom, és nekem ez a 7. terhességem.
Gratulálok! Mekkorák a gyerekeid?
Hát, nekem sem egyszerű 6 gyerek mellett, ráadásul sok minden nehezebb a terhességben is (ezért írtam, hogy azt nem mondanám, hogy könnyebb), de az viszont igaz, hogy már nem stresszelek olyan dolgokon, amiken az első terhességnél még nagyon stresszeltem. Szóval lelkileg sokkal lazábban veszem a nehézségeket, mondhatni rutinszerűen. Gondolom, ezzel te is így vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!