A farmer "kismama-nadrágok" nektek nem nyomják az alhasatokat bugyivonalnál ülés közben? Nem árt ez a babának?
ficereg (ige II.)
Állandóan mocorog, nem tud nyugodtan ülni.
Az elsős gyerek sokat ficergett a padban. A tanító rászól az osztályra, ha állandóan ficereg.
Eredet [ficereg < középmagyar: ficke (élénk, ugrándozó) + -eg (igeképző)] < lásd: ficánk]
Szerintem ha a baba is jelzi, hogy neki kényelmetlen és te is érzed akkor ne hord. Én lenvászon kismama gatyikat vettem igaz turiban, H&M márkájúak, ezek nagyon kényelmesek, és szellősebbek is a nagy melegben.
Én azokat a kismama gatyákat tartom kényelmesnek amelyek derékban körben nyúlós anyagúak, és elöl mélyen szabottak.
Inkább keress másik gatyót!
Lányok, nagyon köszi a válaszokat! Igen én is keveset hordom( pedig 12 ezer forint volt :'(( ) mert féltem a kicsit. Csak nem értem hogy ha normális alkatú normàlis haskörfogatú kismama vagyok, miért nyom ott és érdekelt csak én vagyok-e ebben "defektes" :) agy másbak is volt ilyen észrevétele.
A ficereg szò jelentésèk köszönjük! :))
A babám méhen belüli mozgását általàban amugy ez a szó jellemzi legjobban. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!