Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 17-19 hetes magzat ha...

Egy 17-19 hetes magzat ha megszületik képes életben maradni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 13:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nulla magzat víz és későn vették észre már nem lehetett segíteni a babán mert vissza fejlődőtt szegény! Kényszer tartásba van... tegnap még dolgott a szíve azt mondták csoda h még él!
2014. júl. 5. 13:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. igen lélegeztetés és gépek nélkül 1 percen belül meghal sajnos, de az ilyen picit gépekkel sem tudnák sokáig életben tartani. Miért kell megszülnöd?
2014. júl. 5. 14:00
 13/23 anonim ***** válasza:
Együtt érzek Veled. Vetélésnek hívják de sajnos ezt szülésnek fogod megélni, átélni. Biztosan megkapod a megfelelő orvosságokat ahhoz, hogy minél gyorsabban túl legyél rajta. Ha életben is lenne a szülés megindulásakor olyan picike, hogy a görcsök végzik a dolgukat és valószínűleg a megszületést már nem fogja átélni, Te leszel az utolsó emléke. Én nem voltam elég bátor, hogy megnézzem. Most azt mondom lehet jobb lett volna ha elbúcsúzom Tőle, de ott és akkor valószínűleg ez mentette meg az ép eszemet. Búcsúzz el Tőle, kérd, hogy segítsen neked, de ebben a helyzetben talán az lenne a legnagyobb jó ha már nem élne mire szüléshez kerültök. Nagyon sajnálom.
2014. júl. 5. 14:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Én megnézném, de mindenki más. Nekem kell hogy lássam, elengedjem :/
2014. júl. 5. 14:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak kedves kérdező, nagyon nehéz napokat élsz át. Én nem tudom mit tennék. Valószínűleg még a pocakomban elbúcsúznék tőle és nem nézném meg. Most azt gondolom, hogy képtelen lennék rá, de nem tudom, hogy adott helyzetben pontosan mit tennék. Amikor az enyémet el kellett venni, akkor csak 10 hetes volt szegénykém, de az is borzasztó volt. Legutóbbi terhességemnél azt mondták az uh alapján, hogy probléma lehet, de az amniocentézis szerencsére az ellenkezőjét igazolta.

Nem tudom, hogy élni fog-e a baba a beavatkozás végére, de az teljesen biztos, hogy nem lesz életképes. A 24. héttől van esély életben tartani őket. Sajnálom, erőt, kitartás kívánok.

2014. júl. 5. 15:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, de sajnos nem. 24. héttől kell az orvosoknak mindent megtenni a baba életben tartásáért,de még egy 24 hetes babának is nagyon kevés esélyei vannak! Kívánok mielőbbi testi-lelki gyógyulást!
2014. júl. 5. 15:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon aranyosak vagytok!
2014. júl. 5. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
Szegénykém az utolsó lehelletéig harcol. A legjobbakat kívánom én is. Beleborzongtam a gondolatba (én is terhes vagyok, 15 hetes). Sajnos születés után szinte azonnal meghal, ha nem hal meg előtte vagy szülés közben. Én valószínű megnézném. 2x vetéltem el az első 12 hétben, az elsőt láttam, pont a kezembe pottyant, "örülök" neki, hogy láttam, el tudtam búcsúzni tőle. 2. alkalommal ikrekkel voltam terhes, de sajnos egyikőjüket sem sikerült látnom, egyikük a wc-be pottyant és azonnal lecsúszott, másikat ki kellett kaparni, ő róla csak "fényképem" van-uh-os kép, de ő tőle is így el tudtam búcsúzni, hogy láttam. Én megnézném, megsimogatnám, megölelném.
2014. júl. 5. 19:36
 19/23 anonim ***** válasza:
minden rendben lesz! sok sok sok idő és még több könnycsepp de napról napra apránként jobb lesz!
2014. júl. 7. 22:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Most találtam meg a kérdést.hu de sajnálom ami történt.van két ismerősöm 24.hétre születtek,fél kilós kenyér méretben..
2014. aug. 20. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!