Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Étvágytalanság, hányás ellen...

Étvágytalanság, hányás ellen valami ötlet?

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok.Állandóan hányok,alig marad meg bennem valami.Víz is csak pár korty de igyekszem gyakran inni.Enni alig eszek,nem is kivánom.1 hét alatt már -2kg-nál járok.
2014. júl. 5. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia én is hányós voltam nekem a narancs és a marancslé bejött!
2014. júl. 5. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de en is igy voltam nincs megoldas.probalta, minden praktiat..semmit se ernek raadasul nekem olyan durva savam lett,h csak mentes vizet tudok inni ha savas a.v iszok sugarba hanyok meg most is:( pedig a rosszulletek mar elmultak de sav megmaradt..:((12het utan sokkal jobb lesz,kitartas!
2014. júl. 5. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja es az etvagyam is csak 12het utan jott meg de most se olyan mint mas kismamaknak csak olyan mint előtte azóta nem fogytam..:))
2014. júl. 5. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 6 héttől 12 hétig minden nap hánytam. Orvosom B6 vitamint javasolt. Nem sokat segített. Hideg vizet tudtam inni, vajas kenyér, pirítós, ennyi ami talán megmaradt bennem. Fogytam 3 kg-t. Néha próbálkoztam felvágottal, zöldséggel, de .... Nagyon ki voltam, gyakran sírtam is, rettegtem ha az ételre gondoltam. A hányinger nem múlt el. A lényeg, hogy valamilyen vitamint szedj ezen időszak alatt. 27 hetes kismama
2014. júl. 5. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a testsúlycsökenésed eléri a 5 %ot,feltétlenül szólj az orvosodnak
2014. júl. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!