Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Programozott császár SOTE II-n?

Programozott császár SOTE II-n?

Figyelt kérdés
Sziasztok, volt valakinek mostanában programozott császárja a SOte II-n? Hogy zajlik? Segítene? köszi

2014. júl. 4. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, nekem ott volt programozott császárom

Megbeszéltük az időpontot a nőgyógyászommal. Majd kiírtsk ,hogy pontosan hány órakor kezdődik és a saját orvosom mellett ki fog asszisztálni. A vajúdóban ctg-re téve vártam a soromra , ott meglátogstott az aneszteziológus es béhány kérdést tett fel majd betoltak a műtőbe , ahol kaptam érzéstelenítőt. Ott volt még szülésznő és más asszisztens is és s fejemnél a párom. Pillanatok alatt kikapták belőlem a szépséges babámat!:)))

2014. júl. 4. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Dejóó, akkor bejöhetett a párod is? Az nagyon jó lenne. Megkérdezhetem hogy a babát ugye megmutatják nekem is? Aztán tolnak az örzőbe? Meddig voltál örzőbe?
2014. júl. 4. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, ahogy ellárrák a babát, odaadták a páromnak és ő mutatta meg.:)) Úgy fekve alig látja az ember. Odabújt a kis arcával. Nagyon jó érzés volt. Aztán a párom vitte fel a csecsemősökhöz persze egy szülésznő kisérte őket. Aztán 6 órát voltam az őrzőben , de oda is behozta s párom a babát. Ott voltak velem egy negyed órát. Ha a te párod is beviszi hozzád a kicsit akkor feltétlen tedd cicire. Én sajnos nem tudtam hogy lehet és eszembe sem jutott, hisz első baba. A 6 óra után felkerültem az osztályra és azonnal mentem a kicsikémért!:)) Ma már 7 hónapos a kicsikém.
2014. júl. 4. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod :)
2014. júl. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!