Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hüvelyi UH ingyenes vagy...

A hüvelyi UH ingyenes vagy kell érte fizetni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert clostit szedek és a doki azt mondta,h szinte minden másnap meg akarja nézni,h mennyit nő a tüszőm.Ezzel csak az a gond,h tegnap voltam (ciklusom 10. napján)és elkért tőlem 5000 Ft-ot, pedig a kórházban csinálta és nem is a rendelőjében.Szerintetek ez normális?Nagyon durva lenne ha minden egyes hüvelyi Uh-on elkérne 5000-et.Nem?Ráadásul kb. 40 km-re van tőlem a kórház, tehát az utazgatásom is elég sokba kerül! Ez azért furcsa nekem, mert az előző dokim nem kért pénzt a Uh-ért és Ő sem a rendelőjében csinálta.Hétfőn kell mennem újra. Szerintetel merjek rákérdezni?
2008. aug. 2. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Felháborító,ha maszek alapon csinálja,akkor még elfogadható az 5000 Ft,de ha az SZTK-ban ,akkor pofátlanság.Szerintem mindenféleképpen kérdezz rá,mert ez rablás!23 hetes kismami
2008. aug. 2. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Hú ez durván hangzik!

Viszont ha fogadott orvos és maszek, akkor a munkájáértkéri a pénzt, nem a rendelőért, vagy a helyszínért, de ha elmennél akihez tartozol az biztosan ingyen csinálná, mert gondolom körzetileg nem hozzá tartozol, viszont ha eredményt szeretnél, esetleg megfelelő kezelést, akkor végig kellene csinálni.Ez dilemma, de neked kell dönteni, mit engedsz meg magadnak.

És igen kérdezz rá, mert nem is fog emlékezni, hogy te már mennyit adtál neki!

Vagy miért nem mész a régi dokidhoz? vagy ahhoz akihez tartozol az nem jó?

2008. aug. 2. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Az előző dokimat azért hagytam ott, mert a closti szedése alatt 2 hónapon keresztül nem UH-ozott meg és emiatt lett egy nagy cisztám,de ezt is csak onnan tudtam meg,h könyörögtem neki,h ugyan csináljon már egy UH-ot és nézzük már meg, hogy van-e peteérésem a Clostitól. Szóval egyre jobban érzem azt,h nagyon ki vagyunk szolgáltatva ezeknek a nőgyógyászoknak.Szinte már azt csinálnak, amit akarnak és csak úgy játszadoznak az összegekkel,amit mi fizetünk nekik.A hasukra ütnek és mondanak egy összeget.Pedig én ezért a pénzért több napig keményen dolgozom és ők meg 10 percért elkérnek több ezret.Gusztustalanok!!!Hánynom kell mindegyiktől!!!!!
2008. aug. 2. 12:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit az SZTK-ban végeznek, van TB-d, ingyenesen jár.
2008. aug. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!