Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmehetek a dokihoz ha 4...

Elmehetek a dokihoz ha 4 napos terhes vagyok? Nem megy el a baba a hüvelyultrahangtol?

Figyelt kérdés
tehát nekem most jött rendbe a vérképem. és a 12 napon viszkell mennem dokihoz hogy megnézze van e pém. a 10 napon volt nyálkám szoval akkor volt pé. most akkor ha terhes lettem és mégis viszamegyek ultrahangra lesz e baja?
2008. aug. 2. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem várd meg az 5 hetet!Ilyenkór nem jó ha vizsgálgatnak!!Jó neked,hogy ilyenkórán meg tutdtad babát vársz!!Üdv:29 hetes kismami
2008. aug. 2. 02:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg az 5-6 hetet, semmiképpen nem ajánlatos ilyen korai terhességet vizsgálgatni!
2008. aug. 2. 06:08
 3/8 anonim válasza:
2008. aug. 2. 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én rögtön elmentem amikor pozitív lett a teszt, nekem ez az esedékes menstruáció első napján volt, a dokinál már a következő héten megjelentem. Azt mondta, hogy kicsit nagyobb a méhem, ami utalhat terhességre. Viszont az ultrahangra várnom kellett két hetet (a doki utasítására), de akkor már a szíve is dobogott. Sokkal jobb volt így,minthogy ott van a petezsák és azon kívül semmi és mehettem volna mégegyszer vissza, hogy dobog-e már a szíve vagy valami baj van. Szerintem várhatsz még vele egy-két hetet nyugodtan.
2008. aug. 2. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy hogy négy napos terhesség...ha visszamégy dokihoz egyszerűen mond el amit itt leírtál, hogy valószinűleg volt peteérésed, stb...ő tudni fogja mit kell csinálni, felesleges vizsgálatot nem fog elvégezni..de a terhességet még nem fogja úgysem látni, a fogamzástól számított hetedig napon ágyazódik be a petesejt, addig vándorol...addig semmi sem látszik. A hüvelyi UH-ot meg ugye a hüvelyen keresztül nézik, nem megy a fej a méhbe be, nem okozhat gondot.
2008. aug. 2. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

honnan számoljuk?

A mensitől! tehát a terhesség maga több nap már nem, -csakhogy ahhoz mérheted az öt hetet...

De ha 4 napja volt a megtermékenyülés, akkor annyit láthat a doki, hogy a petefészekben ott a sárgatest, de a terhességet nem tudja megállapítani, mert a petevezetőben halad a méh felé, hogy beágyazódhasson...gond nem lesz, esetleg az áramlásban segíthet.szóval baj nem lesz, de pozitív teszt után 1-2 héttel már látható is lesz.

2008. aug. 2. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
4 napos terhességet hogy tudsz megállapítani. A HCG csak a beágyazódástól kezd el termelődni, vagyis a 7. naptól. Én 13 DPO-nál teszteltem pozitívat, de a 4 DPO az nagyon kevés még. Ráadásul a dokid nem is látna semmit. Először nőgyógyászhoz az elmaradt mensi után 2 héttel szoktak menni.
2008. aug. 3. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
én ezt csak azért kérdeztem mert ha terhes vagyok 4 napos,de a 12 napon kellene elmenni ultrahangra hogy nézze van e pém. de én ugyvettem észre hogy nekem volt pém a 10 napon. tahát ha elmegyek dokihoz akkor már 4 napos,és lenne e baja ha ultrahangal megnézne mert már bevagyok jelentkezve
2008. aug. 3. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!