Lehet hulye kerdes, de melyik oldalt agyazodik be a baba?
Sziasztok!
Lehet hulyen hangzik a kerdesem, vagy ertelmetlen, de ez engem kicsit erdekelne..
Honnan tudhatom hogy a mehem melyik oldalan agyazodott be a baba?
Az uh kepen a baba a jobb oldalon van, de a hasamba erzek nyilalast, hasogatast es azt mindig bal oldalon erzem, kicsit ossze zavarodtam hogy na most hogy is van ez, vagy lehet full hulyeseget irok mert a baba csak kozepen lehet?
Kerlek ne nezzetek hulyenek, nem tudatlan , rossz ember vagyok csak ezen elkezdtem gondolkozni es foglalkoztat hogy is van ez!!
Koszonom a normalis valaszokat, ja es 10 hetes vagyok!:)
Lehet, hogy hülye válasz, de az UH nem tükröt mutat? :D :D
Nekem meg ez a kérdésem, miközben olvastam, csak nem akartam neked kijelenteni, nehogy lepontozzanak. :)
:D koszonom a valaszokat!!
En is ugy gondoltam h tukorkepet mutat, de nem akartam meg ezt is beleirni a kerdesbe mert en se voltam benne biztos!:)
De akkor jol ereztem hogy a bal oldalon van :) csak igen fura volt h az uh jobb oldalra jelezte a babat..de akkor valoban tukorkep :)
Es gratulalok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!