Ha minden nap görcsöl a hasam 13 hetesen mennyire normális?
Figyelt kérdés
más tünet nincs pár napja kezdődött,nemrég voltam uhn ott semmi baj nem volt még...első babánál ilyet nem tapassztaltam...köszi!23 éves kismama2014. júl. 1. 17:57
1/3 anonim válasza:
Szia ha erősen görcsöl s Menj be az orvoshoz soron kívül fogadnak amugy én is szoktam szétfeszül reggelente a hasam de nekem úgy érzem puffadás van reggel..viszont kis görcs szerű méhtágulástól szokott lenni..
2/3 anonim válasza:
Első kisfiamnál nekem sem volt ilyen,de most a másodikkal kb 18 hetes koromig folyamatosan görcsöltem. Magnéziumot javasolt a doki,azon kívül semmit nem tudnak vele kezdeni,valószínűleg a méh tágulása okozza.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi lányok lehet h az idegesség miatt is...egyébként szedek én is magne b6 ot :)
2014. júl. 1. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!