Mit gondolok van még esély!?
Figyelt kérdés
Sziasztok!voltam dokinal 3 hete, Aztmondta 5 hetes voltam akkor, és csak petezsákot lát! Na voltam ismét és 8 hetes helyett csak 6-nak felelnek meg a méretek! Szivhang nincs!
Rendszertelen a mensim, nem tudtuk abból kiszámolni a pontos időt! Adott Mégegy hetet, szerinte nem sok esély van, de pont most volt egy ugyanilyen páciense és nala beindult a szivhang! De ő jnkabb Aztmondja ne éljen bele magam! Valaki hasonló helyzetben volt??
2014. júl. 1. 14:13
1/3 anonim válasza:
sajnos nekem is igy volt...8. héten is csak petezsák, 9. héten missed ab mert nem indult meg magától a vetélés...:( sajnalom:(
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem januárban volt egy missed ab-m. 5. héten minden ok, petezsákot láttunk, 8. héten 4mm-es embrió, de nem volt szívhang. Nekem is adott egy hetet a doki, de másnap elkezdtem barnázni és megcsinálták a missed ab-t. Sajnálom, de drukkolok Neked, hátha nem úgy jársz, mint én először. 10hkm
3/3 anonim válasza:
Nekem is 8 hetesen 6 hetesnek megfelelő embrió. Pár nap után vérezni kezdtem magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!