Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebbe most adnatok gyorsan...

Ebbe most adnatok gyorsan tanacsot?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok.kb fél óràja voltam wc és hirtelen nagy mennyiségű krémes folyás távozott de tényleg sok volt és mintha 1csepp piros pötty lett volna benne de olyan pici volt h abba nem is vagyok biztos...a babám mozog rugdos...mensi szerű fajasaim vannak (de nem görcsök) de azok mar hetek ota magnesii citricit szedek 3-4 szemet naponta.Reggel mennek uh.ra. Vagy menjek be most a korhazba?
2014. jún. 29. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell menned sehova. Lehetett a nyákdugó is, de szerintem csak folyás volt. Magnéziumot nem mondták még, hogy hagyd abba?
2014. jún. 29. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, majd 38 hettől....
2014. jún. 29. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a nyákdugó volt. Hidd el tudni fogod, hogy mikor kell elindulni. :) Ha viszont elkezdesz erősen vérezni akkor rögtön kórház.
2014. jún. 30. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom...ma voltam uh-on minden rendben van (szerencsére) nagyon megnyugodtam...ilyen jellegű folyásom volt már máskor is, ilyen krémes, de vhogy ez olyan hirtelen jött és sok...nem volt azóta semmi...
2014. jún. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!