Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhestornától keményedés?

Terhestornától keményedés?

Figyelt kérdés
32 hetes vok, vizesedem.Tegnap tornáztam(eddig nem, sajnos) a netről, 14 perc vérkeringésfokozó terhestornát. Lábaimnak jó volt, de utána keményedtem, derekam fájt. Ma folytatódott, most este a csúcson van, szinte folyamatosan feszít a hasam. magnerotot vettem be. A torna ártott meg, vagy a hülye időjárás teszi? Fáradt is vok egész nap aludnék.
2014. jún. 28. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem most kell elkezdeni tornázni.
2014. jún. 28. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt én is tudom. Csak véreztem az elején, aztán a 15. héten barnáztam, aztán beőparáztam. Aztán végig dolgoztam, esténként hullaként estem az ágyba. Emiatt-e, de híztam 17 kilót:(((
2014. jún. 28. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem te írtál ki kérdést pár napja, hogy ki milyen kismamatornát csinál? Én javasoltam a vérkeringés fokozó tornát. Nem tudom, te írtad e ki, de ha keményedsz, akkor ne csináld. Szedj be magnéziumot és feküdj, pihenj. Ha rosszabb, erősödik, orvost keress fel. Igen, tény, hogy nem a 32. héten kellene kezdeni. És megerőltetőt sem szabad csinálni.
2014. jún. 28. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Plusz ha véreztél az elején, én inkább nem kockáztatnék, majd szülés után lemegy rólad a felesleg. Így a vége felé tényleg ne erőltesd a tornát, ha eddig nem csináltad. Én is írtam, hogy a 14 percet nem is bírom végigcsinálni, amint érzem hogy fáradok, befejezem, nem szabad erőltetni.
2014. jún. 28. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyógytornász vagyok. Az előző terhességemnél én is véreztem, Duphastont szedtem, és a védőnő váltig rá akart beszélni, hogy járjak terhestornára. Nem kezdtem el végül, mert abszolút nem esett jól a mozgás, pedig végig dolgoztam. Úgy éreztem nem kellene erőltetni a tornát.

A mostani babánál úgy terveztem, hogy más lesz, de vele sem tornáztam, viszont emelgetem a 12kg-os kisfiamat, és rohangálok utána egész nap. Nekem is sokat keményedik a hasam, szerintem többet használok most a pihenéssel mint a terhestornával. Mondom mindezt úgy, hogy mindig sportoltam valamit, és tudom mennyire fontos a mozgás.:)

2014. jún. 28. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!