Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet szörtele...

Terhesség alatt lehet szörteleníteni?

Figyelt kérdés
bocsi tudom fura kérdés de nem volt anyám aki el mondja.. mert én halottam azt is hogy igen meg azt is hogy nem és ha tényleg nem akkor miért??

#terhesség-szépség
2014. jún. 28. 13:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igazábol sokan ezt mondták nekem nem csak egy ember énse értettem ezért kérdeztem inkább itt is rá..
2014. jún. 28. 13:54
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

A kérdező értelmi színvonalából nyugodtan következtethetünk a barátai/ismerősei értelmi szintjére is. Szóval bárki mondhatta.:)))

De igen, sőt, gyantáztatni is szabad. Szerintem az összes terhes nő szőrös hónaljjal meg lábakkal mászkál a városban? úgy mennek be dolgozni?:D

2014. jún. 28. 14:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Akiket megkérdeztél igen ostoba emberek voltak.
2014. jún. 28. 14:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Akik azt mondták, hogy nem lehet borotválkozni, kérdezd már meg őket, miért nem, mert nagyon kíváncsi vagyok rá!

Én epilálom a lábam,hónaljam és borotválom az intim részt, mindent ugyanúgy csináltam terhesség alatt is. Fel sem merült bennem, hogy ne lehetne...

2014. jún. 28. 14:19
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
A lenyeg az,h lehet mindenedet,nem kell majomembernek lenni azert merrt terhes vagy..meg mielőtt azt mondana vmi nagyon okos neked,h fürdeni se lehet megnyugtatalak lehet!:)))semmi köze a börödnek a magzathoz!
2014. jún. 28. 14:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet borotválkozni, gyantázni mindenhol, még a puncidat is. Nehallgass az ismerőseidre. Kíváncsi lennék még mi minden hülyeséget hordtak össze. Kíváncsi lennék, hogy mennyi ételre mondták azt, hogy nem szabad enni.
2014. jún. 28. 14:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül szőrtelenítő krémet nem használok, de azt is csak azért, mert rossz erőteljes szaga van. Borotva, gyanta mehet.
2014. jún. 28. 16:16
 18/21 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2014. jún. 28. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Akik azt mondták h nem szabad terhesség alatt szőrteleníteni azok sztem a gyantázásra értették bar sztem azt is lehet ! :)
2014. jún. 28. 22:45
 20/21 anonim ***** válasza:
31%

Most könnyebb a sziveteknek, hogy bántjátok?

Szerintem ezzel ti is az általatok említett alacsony színvonalon vagytok.

Kérdező, nyugodtan szőrteleníts!

A krémeket nem mindig ajánlják ilyenkor, ha kezdő gyantás azt is hallottam, hogy ne terhesen ugorjon neki.

Nyugodtan távolítsd el úgy, ahogy jónak làtod1

2014. jún. 29. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!