Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A nyákdugó lett volna ilyen?

A nyákdugó lett volna ilyen?

Figyelt kérdés
Bocsi a kicsit gusztustalan kérdésért. Holnapra vagyok kiírva, kb. egy hete pisilés közben kiesett egy 10ft nagyságú fehéres nyálkás valami, mint valami nyák. Gondoltam akkor, hogy az egy darabja. Ma reggel éreztem hogy valami "folyik", megint olyan nyálkás valami volt. 2. baba, emlékszem az elsőnél sem volt sem barna sem véres, de akkor azt hittem magzatvíz, a kórházban mondták hogy nyákdugó volt. Most is az lett volna? Remélem elkerülöm a reggeli magzatvízvizsgálatot.
2014. jún. 26. 12:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán ahány terhesség, annyi féle.... Az elsőnél észre sem vettem, a másodiknál igen: az enyém átlátszó volt (semmi fehéres), nagyon hosszú csík (kettő), és baromi kemény kocsonyás cucc. Szóval semmiképpen sem folyt...
2014. jún. 26. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!