Hétfőn leszek 16 hetes. Az előbb vmi furát éreztem, mintha bizsergett volna belül vmi, olyasmi volt, mint amikor a szél megfújja a bőrőmet, de ez belül volt. Nem tudom jobban leírni. Ez a baba lett volna?
Szerintem az már Ő volt!:) Gratulálok!
Nekem is az első terhességem és én a 17. héten éreztem már.
24 hetes kismami
Szia
Vszinu,h Ot erezted,En 15 hetesen ereztem eloszor,es nekem is elso baba.
Az orvos csodalkozott is,h nagyon koran,de majd ha tobbet erzed tudni fogod Te is,h a babad volt.
Nagyon boldog babavarast kivanok neked
36 hetes kismama
Az egészen felül az mit jelent??? pontosan hol??? mivel a babádat csak a méhedben tudod érezni! ami jelenleg a köldököd alatt van 3-4 centivel. ha ott érezted,akkor ő volt,ha a köldököd felett akkor sajna nem,de ne aggódj,ami késik nem múlik!
Üdv:21.hetes Kismama:)
Szia!
Én is éreztem már a 16. héten:-)
Lehet, hogy ő volt.
Én apró nyomkodásokat éreztem belülről.
Szia! Ha a köldököd felett éreztél valamit 4 cm-rel akkor az a bizonyos még sajnos nem ő volt.csak a belek vannak ott. ilyenkor még jóval a köldök alatt van a manód! Ne aggódj kb:2 hét és érezni fogott a hol kell:)
21.hetes Kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!