Capuccino-színű folyás normális a 6. héten?
Figyelt kérdés
Nem sok, nem véres, nem bűzös.2014. jún. 25. 10:47
1/7 anonim válasza:
Ha barnás, akkor az alvadt vér. Mindenképpen menj el orvoshoz, mert vet3lés is lehet belőle. Általaban alacsony progeszteron szint miatti haematoma okozza. A masik, hogy elkaptál vmi fertőzést, de azt is jezelni kell.
2/7 anonim válasza:
Ha nem színtelen vagy fehér, akkor véres. Nem normális, épp ezért orvost javaslok.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt a 6. héten, 2-3 napig tartott. Pont utána mentem először a védőnőhöz, aki azt mondta, hogy előfordulhat abban az időben amikor a "következő menstruációnak" kellene lennie, de ha még egyszer ilyen van, doki. Azóta semmi gond :)
11 hkm
4/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Nekem 5 hetesen volt. Hormonpotlasra volt szuksegem...
5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam orvosnál. Ma szex után ahogy megtöröltem magam a sperma lett ilyen világos barnás színű, azóta csak sárga kevés folyásom van, csak ha megtörlöm.
2014. jún. 25. 13:44
6/7 A kérdező kommentje:
Már arra gondolunk, hogy a párommal volt valami. Neki volt rendellenes a spermája. Múlt héten volt is kellemetlen tünete a péniszét illetően.
2014. jún. 25. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!