Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent az a ha a méhem...

Mit jelent az a ha a méhem hátra fele van nőve? Nagy baj lehet vagy ez normális!

Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj, csak kissé nehezebben jutnak be a spermák a megtermékenyítéshez, mint alapesetben, de nem kell vele foglalkozni, és kezelni sem kell, mert nem betegség.
2008. aug. 1. 09:25
 2/6 A kérdező kommentje:
ja és 10 hetes terhes vagyok és azt mondta az orvos hogy 12 hetes terhesnek kellene lennem!
2008. aug. 1. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is hátrahajlo méhem van és most tudtam meg a második terhességemnél.Van egy gyönyörü egészséges kislányom és egy 20 hetes pocaklakom :-))Boldog babavárást!!
2008. aug. 1. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem baj hogy hátrahajló a méhed, nekem is az. Csak ritka állítólag. És lehet hogy nehezebben esünk teherbe emiatt. Igaz nekem elsőre sikerült.

A kora miatt szerintem ne aggódj. Arra van azt hiszem egyrészt a 12 hetes uh, hogy megállapítsák a pontos korát, és onnantól azzal számolnak. Mivel az első számolásokat úgy végzik, mintha a ciklusod közepén lett volna a megtermékenyülés. Szerintem ennek legalább akkora a valószínűsége, minthogy a ciklus végén történjen. Akkor viszont már két héttel fiatalabb lehet a baba. Nem?

Szerintem ne aggódj, vigyázz magatokra és boldog babavárást!

23 hetes kismama

2008. aug. 1. 11:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaxokat! Boldog babavárást mindenkinek!
2008. aug. 1. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
a kora miatt ne aggodj,nekem is végig azt mondták kisebb 1-1.5hétel még a tizedik héten is,a héten voltam a 12hetes ultrahangon és utolérte magát a babuci mostmár akkora amekkora kell neki lenni
2008. aug. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!