Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is van erős fejfájása?

Másnak is van erős fejfájása?

Figyelt kérdés

24hetes km vagyok, erős fejfájásom van.

Nem tudom, hogy a terhesség miatt ,vagy az elhúzódó influenza szerű betegség miatt fáj a fejem.

2014. jún. 24. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az eső miatt. Ne aggódj, de ha nagyon fáj, inkább vegyél be gyógyszert!
2014. jún. 24. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Fáj...de már hányingerem is van tőle...és FÁÁJ! :/
2014. jún. 24. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Most mértem a vérnyomásomat,tökéletes.

Akkor az idô csinálhatja ezt?

2014. jún. 24. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem már egy hónapja minden nap fáj a fejem.... lehet az idő miatt...nem tudom magam sem... de már nagyon szar!!!!!!
2014. jún. 24. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én nekem a 20.hét körül volt hogy kb egy hónapig olyan durva fejfájásaim voltak, hogy el akartak küldeni neurológiai kivizsgálásra. aztán nagyjából egy hónap letelte után mint amit elvágtak... szóval a terhesség produkálhat ilyeneket mástól is hallottam hogy a 20. hét környékén neki is volt.
2014. jún. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!