Ez lemaradást jelent? Lesz belőle baba, mert nem értem hogy van ez?
Szia! Pontosan így vagyok! Én magán dokihoz járok, magánklinikára, eddig 2 uh-t is csinált. ( ezt csak azért emeltem ki,mert az sztk-ban nem csinálnak hetente sajnos. Ha nem lat semmit, jó esteben 2-3hét múlváea hív vissza. Nálunk legalábbis) 1hete hétfőn menstruáció kimaradása után 2héttel voltam eloszor. Akkor 12mm-es petezsák volt. Elvileg akkor voltam 6+4. Sajnos csak petezsákot látott. Első babámnál is így volt, hogy nagyon későn fogant. Tegnap voltam megint, és làtott benne egy 5mm-es embriot akinek volt szívhangja. Tegnap azt mondta, hogy elvileg 7+4, gyakorlatilag ez csak egy 5-6hetes terhesség. 2hér múlva megyek 3.uh-ra. Nagyon alapos a dokim szerencsére, én meg szívesen megyek, hiszen engem is megnyugtat. De ne aggódj, semmi baj nem, csak korán voltál uh-n, és valószínű késői peteérésed van Neked is!
Nyugodt és boldog babavárást!
Szia. En mensi szerint 7+3 napos voltam, es az uh-n 5+3 hetesnek allapitottak meg. 11 mm petezsak, benne szikholyag volt.
Most vagyok mensi szerint 9+5 de az uh szerint kell szamolnom a 12 hetig, igy ma 8+1 vok!!Holnaputan megyek dokihoz. Most fogom latni eloszor a babam es a szivhangot.:)
En is nagyon paras vok h minden rendben van e..tuneteim megvannak. Hat remeljuk mindenkinek minden rendben lesz!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!