Tapasztalatok Dr. Szabó Lászlóról (Kistarcsai kórház)? A szülésért mennyi pénzt kér?
Köszi a választ!
A szülésért mennyi pénzt kér????Megkérdezted tőle???
Még sok időm van.....Júliusban.Most töltöttem a 12.hetet.
Remélem minden rendben lesz.
Neked gyors és könnyű szülést kívánok és persze egy egészséges picurt!!!!
én hozzá jártam a vizsgálatokra, és szülés hetében voltam nála nst-n hétfőn (vasárnapra voltam kiírva), és mondta, hogy akkor vas. reggel találkozunk!
szombaton elfolyt a magzatvíz, a kórházban mondták, hogy külföldön van, nem fog beérni a szülésre...
2nap múlva nyitotta rám az ajtót, próbált jópofizni, de nem nagyon jött össze..
nekem ez a tapasztalatom van róla...
Sajnálom,hogy így jártál......Remélem azért az ügyeletes orvos rendes volt veled!
Én bízok benne,hogy nem fogok így járni....
Gratulálok a babádhoz!
utolsó vagyok!
igen, mondhatom, hogy az ügyeletes orvossal még jobban jártam, mint a fogadottal! dr. Kovács Rékánál született a babó, nagyon kedves, segítőkész doktornő! mondta, hogy ami jól esik, ahogy jól esik, azt csináljam!
másnap reggel már jött is be, hogy mi van velem, hogy vagyok, mikor bent volt a kórházba, akkor is naponta legalább 2x bejött!
a szobatársam a Szabónál szült, és azt mondta, még egyszer nála tuti nem fog szülni! ha megnyikkant, már majdnem leüvöltötte a fejét, hogy ne kiabáljon, arra koncentráljon, hogy nyomjon, szóval nem voltak valami túl jó emlékei róla!
nekem a vizsgálatokkor amúgy azt mondta, hogy a szülés nála 50ezer, vagyis hogy annyit szokott kapni!
Én semmiképpen sem javasolnám őt. Én sem szeretem ha nyaliznak, de az mindennek a határa volt, hogy még 7 hónaposan sem tudta a feleségem nevét. Hihetetlen. Semmilyen tájékoztatást nem kaptunk, szinte minden kérdésre csak úgy kaptunk választ, hogy kellemetlenül éreztünk magunkat, és csakis félszavakban!
Ráadásul egyre többen vélekednek így. Amúgy meg aki azt mondja a szülés után, hogy meg volt vele elégedve, ott gondolom nem volt semmilyen komplikáció, tehát igazán nem az orvos eredménye, hanem a picié és a mamáé, no meg a természeté.
Szerintem nagyon fontos - főleg első gyermeknél -, hogy a szülőkre megnyutató hatással legyen az orvos. Ráadásul egyszer rosszul lett a feleségem, be kellett menni a kórházba, felhívtuk és meg annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna a kórházba, hogy úton vagyunk, sőt kinyomta a telefont és utólag sem kérdezett semmit, hogy mi történt. Hihetetlen. Ráadásul semmit sem mondott a szülésről, de ezzel kapcsolatban viszont kijelentette, hogy 80ezer Forint lesz. Ekkor váltottunk és találtunk egy nagyon szuper orvost! Első dolga az volt, hogy behívott a kórházba, megmutatta a szülőszobát, elmondta a lehetőségeket, szóval szuper volt!!! Nála fogunk szülni kb. 10 nap múlva és már nagyon várjuk!
Még egy apróság: Szabó Úrnál megkérdeztem, hogy jelen lehetek-e az ultrahang vizsgálatnál és a titkárnő rákérdezett, hogy én perverz vagyok? Felháborító, miért azt gondolták a gólya hozta a gyermeket? Bp.-en 3D vizsgálaton megtudtuk 18 hetesen, hogy fiunk lesz, Szabó Úr még a 7 hónapban sem akarta/tudta megmondani.
Na mindegy, szóval én nem javasolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!