11-12 hetesen 2-szer rózsaszínes a wc-papír, aggódnom kéne?
Köszönöm a válaszokat!
Bementünk az ügyeletre, akkor már folyt belőlem a vér, rettenetesen megijedtem. Baba rendben, ne ijedjek meg, összegyűlt a vér és kiszivárgott ott egyszerre. Méhlepény a méhszájon tapadt lehet ettől vagy emelgetéstől vagy a 2 nappal azelőtti házas élettől.
Hazamentünk, nem akart elmúlni a vérzés, nem folyt belőlem de volt azért minden vécézésnél piros, sőt pici alvadt vér darab is. Vasárnap felhívtam a dokimat, elmondtam mi van, mit mondott az ügyeletes doki. Erre az orvosom közölte, hogy vagy-vagy. Vagy elmegy a baba vagy nem. Készüljek lelkileg. Menjek be hétfőn és megvizsgál. Ma (hétfőn) bementem, megvizsgált, mondta, hogy ő ezt nem mondaná vérzésnek (addigra tényleg már csak icipici barnás pötty volt a betéten), és a méhlepény nem a méhszájon, hanem a mellső falon tapadt meg!!!
Minden tökéletesen rendben van. :)
Csak azért írtam le ilyen részletesen, ha majd valaki ilyen történet után kutat, ahogy én tettem az elmúlt 2 napban, kapjon egy kis reményt!
HA valaki olvassa, leírom, hogy újból megismétlődött a vérzés. Éppen vidéken, rohanás a keszthelyi kórházba.
Nincs uh hétvégén a szülészeten :) Vicc
De végülis kiderítettük, hogy az utrogestan leépítésekor lépett fel mindkét esetben a vérzés, így a 18. hétbe lépek lassan, és most már napi 1 db utronál tartok. Azt mondta az orvos, hogy már nem lehet gond, mert a méhlepény kialakult, és ha vérzés lépne fel, nem amiatt.
NEm lépett fel, és azt gondolom most már nem is fog. Kopp-kopp-kopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!