Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok bele léptem...

15 hetes vagyok bele léptem ma 1 szegbe mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nem volt rozsdás nem ment mèlyre mert papucs is volt rajtam.
2014. jún. 19. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mély és nem volt rozsdás, akkor fértőtlenitsd le, nem muszáj dokihoz menned.
2014. jún. 19. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyeletet és kérdezd meg!
2014. jún. 19. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a bokádnál belül elindul a csík felfelé,azonnal orvos,és mondd meg,hogy terhes vagy.
2014. jún. 19. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Jajjjjjjj, ezt a bokánál csíkot felejtsük már el, ilyen nincs, ez butaság, őrültség, hülyeség, városi legenda. Ezer helyen leírták már, nem létezik ez a jelenség, hasonló igen, az a nyirokerek gyulladása, nyiroködéma. Jóég, mikor számolódik már fel ez az ostoba városi legenda?!?!?!?! Még mindig lehet ezt olvasni egészen nagy helyeken is. Borzasztó.

Lényegtelen, hogy rozsdás volt-e egyébként (ez is tévhit, a tetániás görcsöt okozó baci rozsdafüggetlen), de ha nem mély a seb, és biztosan tudod, hogy nem volt földben, akkor tökmindegy.

2014. jún. 19. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ajánlom egyébként ezt a cikket: [link]

Különösen:

"Sokszor az ügyeletre vezető pánikot makacs tévhitek okozzák. Ilyen a piros csík, ami felfelé megy az ember alkarján, és a „népi hagyomány szerint” vérmérgezést jelent, ami a szívet elérve halálos. Valójában ez a nyirokerek gyulladása, és bár antibiotikumot kell rá szedni, nem különösebben súlyos betegség. Az a kék csík, ami születésünk óta ott van az alkarunkon pedig a vénánk, és nagyon is jó helyen van ott. Nem, nem túlzás, egyesek összekeverik a kettőt."

2014. jún. 19. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi történt? jól vagy?
2014. jún. 20. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!