Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másfél,2 héttel le van maradva...

Másfél,2 héttel le van maradva a babánk méretekben. Volt valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 19. 12:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nálunk az utolsó ultrahangon a combcsont 1,5 héttel kisebbnek lett mérve, de az orvos nem mondott rá semmit sem. Előtte meg pont hogy a combcsont volt pár nappal nagyobb......gondolom most így fejlődött, plusz én is alacsony vagyok. Szerintem ne aggódj, hisz fejlődik szépen, 2 hét gondolom belefér.
2014. jún. 19. 17:29
 12/21 A kérdező kommentje:
Reméljük minden rendben lesz. Szeretnék továbbra nyugodt terhességet.
2014. jún. 19. 20:19
 13/21 anonim ***** válasza:

A vérnyomásoddal mi a helyzet?Nekem magas volt úgyhogy 27hetesen 24hetesnek megfelelő méretű volt a babó...gyógyszerrel beállították a vérnyomásomat,be is hozta magát a

kisfiam most már akkora amekkorának lennie kell:) 31 hkm

2014. jún. 20. 00:46
 14/21 A kérdező kommentje:
nem magas a vérnyomásom, sőt. De reméljük csak egyszerűen most picit lemaradt.De elég izgulós :(
2014. jún. 20. 09:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság a babával?

2014. jún. 20. 19:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltunk szívuh-on dr. hajdú Júliánál nagyon kedves a néni, de a a lényeg az, hogy mindent kifogástalannak talált. Többször nézegetjük reméljük behozza a lemaradást, vagy legalábbis ez a lemaradás nem fog nőni.
2014. jún. 21. 23:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Örülök ,hogy rendben vagytok.
2014. jún. 22. 08:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem sose mondta senki, hogy nagyobb-vagy kisebb volna.... ettől meg ettől a mérettől :O 2880 grammal, és 46 cm-rel született :O tán kisebb volt az átlagnál, de én se vagyok nagy.... a szülésznő szerint elég volt nekem ekkora babát megszülnöm :) most sem túl magas gyerkőc :) de egészséges! és ez a lényeg!
2014. júl. 1. 09:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia! Az én fiam 12 hetesen -3 napban volt, ez ugye lehetett attól is, hogy később fogant. 15. héten voltunk 4D-n, ott hossz alapján -10 nap volt, súly alapján -14. Nagyon megijedtünk, mert én sem vagyok alacsony a 176 centimmel, a férjem pedig 184cm. A családunkban mindenki magas, nem tudtuk, mire véljük ezt a nagy eltérést. A dokim gyanakodott, hogy nem megfelelő az áramlás, de később kiderült, azzal sincs probléma. Azért írt föl gyógyszert, ami segíti a vérellátást. 30. héttől 2 hetente jártam ultrahangra, mert retardált gyanús volt a fiam. Azt mondták, örüljek, ha 2.5 kg lesz. 40+4 napra született meg, 4000 grammal és 57 cm-rel. Meglepődött mindenki. :) Szóval ne aggódj, nem lesz probléma!

1 éves kisfiú anyukája

2014. júl. 1. 10:09
 20/21 anonim válasza:

Nekem a kisebbik lányomnál mondták,hogy 5 héttel van lemaradva a 34hetes terhességhez képest.és végéig ezt mondták...nagyon picike fiú baba lesz és hogy lehet agyi sérülése is van,...erre megszületett 42hétre természetesen 4620gr 53cmre és makk egészségesen és kislánynak :D

Az orvosomnak majd leesett az álla a meglepetéstől!De így van jól!

2014. júl. 2. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!