12 hetesen ezek az eredmények megfelelőek? CRL: 63 mm, NT: 1,2 mm
Figyelt kérdés
Csak ezt a 2 adatot írták csak rá. 12 hét 2 naposan voltam, viszont azt mondták 12 hét 5 naposnak felelnek meg az adatok. Ez most jó vagy rossz hír?2008. júl. 31. 16:18
1/3 anonim válasza:
Alapvetően jó hír hogy babát vársz! Gratulálok!:)
Az hogy már 3 nappal nagyobbnak nézték, szerintem semmit nem jelent! Van akinek sokkal nagyobb "eltérések" vannak.
Nekem 13 hét 3 naposan akkora volt mint ami a 14. hétre van "előírva", most 24 hetes vagyok most pedig pont akkora amekkorának lennie "kell".:) Úgyhogy emiatt ne aggódj!
Itt megtudod nézni az adatokat.
2/3 anonim válasza:
a baba ülőmagassága fejtetőtől a fnekéig 6 cm, a nyaki redő pedig 1,2 mm-ez utóbbi 3 ig jó.
A baba a 6 cm alapján 12 hét 5 naposnak felel meg, de ez csak adat 3 nap eltérés az semmi...két hetes eltérés már nem lenne jó.
3/3 A kérdező kommentje:
ok,akkor minden rendben, köszi! :)
2008. júl. 31. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!