Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedik a pocakom, vagy mi ez?

Vizesedik a pocakom, vagy mi ez?

Figyelt kérdés
38+3 hetes vagyok 2.baba. A hasam hatalmas már, lent is van. Észrevettem, hogy ha picit megfogom vagy megnyomom megmarad az ujjam nyoma, mint amikor vizes a testrészünk. Ez mitől van vagy mit jelent??
2014. jún. 16. 19:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem jól érted, 38hetes 3napos.
2014. jún. 16. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert feszül a bőröd. Nem hiszem, hogy gond lenne.
2014. jún. 16. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
köpedelemfiú, a babák normális esetben 40-41. héten születnek. Az csak egy dolog, ha sokszor nem így van. 36-37. héten még koraszülöttnek számít!
2014. jún. 16. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd lemegy, ha megszületett a kicsi, én is vizesedtem mindenhol, sőt utolsó 3 hétben viszkettem is éjjelente!
2014. jún. 16. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Valamennyire minden (főleg nyári) kismama vizesedik a vége felé test-szerte - csak mivel a vizesedés azt jelenti, hogy a gravitáció ellenében dolgozó nyirokrendszernek több anyaggal kell megbirkóznia, ezért látványosan a lábakon szokott jelentkezni. Ha tehát ez vizesedés, valószínűleg máshol is van belőle, próbáld ki.
2014. jún. 17. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!