Szabad vagy sem terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nektek is tele van már a hócipőtök a szabad és nem szabad dolgokkal a terhesség alatt? Egyszerűen lehetetlenség eligazodni ebben a dologban. Orvos, védőnő, terhesgondozós védőnő, 4 gyerekes anyuka...mindenki mást mond. Ha ne adj Isten még a neten ispróbálsz utánanézni, hogy mit ne csinálj rosszul, akkor még nagyobb lesz a káosz a fejedben. Megoldást csak a saját megérzéseid adhatnak?2014. jún. 16. 12:48
11/13 anonim válasza:
Én szerintem levagyok kicsit maradva... Második babámat várom és azon kívül, hogy tilos a cigi, pia, nyers ételek, nyers sajtok (amiket általában mondanak) én mást nem hallottam. Ti mire gondoltok ami szerintetek túlzás?
12/13 anonim válasza:
Kedves 8-as. Én nem gondolom úgy, hogy másként kéne élnem. Nyilván alap dolog, hogy nem iszom,cigizem, és nem most kezdek neki az ejtőernyős karrieremnek. Lehet én vagyok "rossz", de nekem eszembe sem jut a gyerek meg hogy magam elé helyezzem, és ha nagyobbat szeretnék ugranik, akkor jajmostmilesz. Bízom a testemben, ha valami nem jó, azt jelezni fogja. Ez nem betegség, ez egy 9 hónapig tartó állapot. Nem eszem több zöldséget, mert nem szeretem, nem hallgatok klasszikus zenét, mert nem bírom elviselni,stb... Nem erőszakolom meg magam azért, mert terhes lettem, hanem ugyanúgy élek, mint előtte (nyilván káros szenvedélyek nélkül) és figyelem, hogy épp mire van szükségem. Ne misztifikáljuk már túl ezt a teljesen természetes állapotot.
13/13 anonim válasza:
Én meghallgatok mindent, de teszek rá magasról. Régen se alkoholizáltam, se nem cigiztem. Ugyanúgy csinálok mindent. Ma pl meggyet szedtem meg kapáltam is. Esténként szoktam gyomlálni meg locsolni is persze kicsi 5literes locsolóval. De ugyanúgy megy az életem mint előtte. Délelőtt kifőzök meg takarítok délben delelek utána meg kertészkedek, mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!