Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi okozza a haskeményedést?...

Mi okozza a haskeményedést? Bajt jelent?

Figyelt kérdés
Tudom hogy magnéziumot szoktak rá javasolni, csak azt nem tudom hogy ez tulajdonképpen mit jelent ha bekeményedik a has és hogy ez milyen bajt okozhat? 22 hetes vagyok és gyakran tapasztalom ezt főleg akkor ha a picim mozog. Köszönöm a segítséget!
2014. jún. 14. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem állandóan fordul elő és okoz görcsös problémát, akkor semmi bajt nem jelent. Egyébként szimpla méhtevékenység, teljesen normális.
2014. jún. 14. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt sok főleg a vége felé. Nem szabad sokat simogatni csak ràtenni a kezed akkor is érzi hogy ott vagy :) nekem azt mondtak a kórházba engem befektettek 3 napra mert sokat keményedett és féltek hogy elkezdek tágulni. Akkor 33 hetes voltam. Kaptam magnézium infuziot. Így leàllt :) végül túl hordtam 5 napot. Szedj magnéziumot + b6-ot. Csak ne magneB6-ot. A 36. Hétig minimum. De nekem 38, hétig mondták. Azt az én orvosom nem javasolja. Könnyű szülést :)
2014. jún. 14. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
A kemenyedesektol elkezdhet nyilni a mehszajad, nekem pl. a 15. heten pici mehlepenylevallast okozott, amitol verezni kezdtem. Szedj magnerotot, nekem az valt be es pihenj amikor ugy erzed, hogy sokat kemenyedik. Nem lenne jo ha ido elott kinyilna a mehszajad, mar csak azert sem mert korhazba kerulnel, aminel szerintem nincs kenyelmetlenebb!
2014. jún. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!