Szült már valaki Dr Farkas Ágnesnél (Debrecenben a klinikán)?
Figyelt kérdés
Vélemények?
Köszönöm :)
2014. jún. 13. 15:14
1/7 anonim válasza:
Én a klinikán szültem de nem nála. Dr. Balla Heidi nagyon aranyos volt. Nem fogadott orvos. Szülész-nőgyógyász fogadtunk. Ő is nagyon kedves volt. :)
2/7 anonim válasza:
Bocsi a gépem magàtól ír :D szóval szülésznőt fogadtunk . Deàkné Jàró Éva. :)
3/7 anonim válasza:
Én sem nála szültem, de sokáig bent voltam így többször is találkoztam vele. Nagyon kedves , odafigyel, és van tudása is. Szerintem jó választás
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te végül nála szültél? Ha igen, esetleg leírnád a véleményed?
Előre is köszönöm! :)
5/7 anonim válasza:
Férfi vagyok. Félrediagnosztizált egy induló terhességet dr. Erdődy Balázs. A hölgy azonnal műteni szeretett volna, leosztitt bennünket. Egy ideig, persze. Én nem hogy nem ajánlom, de elrettent, hogy mindig műtősruhában jár. Hogy a lényeget írjam, a kis mókusunk (akit majdnem elvett), most 1 hetes egéséges baba. Nálam 10/0, megjegyezve, hogy nem csak orvosnak, de embernek is messze alkalmatlan.
6/7 anonim válasza:
12 hetes, elnézést...a véleményem stabil....
7/7 anonim válasza:
...és imád műteni, ezt sokszor hangsúlyozta....keröld el, ha nem szeretnél felesleges operciót.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!