Mitől lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
22hetes kismama vagyok.
Néha nehéznek érzem a pocakomat, húzódik meg izomláz szerű érzés van a pocimba meg a lábamba.
Mitől lehet ez?
2014. jún. 13. 11:39
1/3 anonim válasza:
alakulnka át a dolgok, pl nyulnak a szalagok, az inzmok is nyulnak, változnak. tágul a medencéd, odébb kerülnek a szervek stb stb.
2/3 anonim válasza:
Szia,nekem is volt,néha olyan volt mintha több száz hasizomgyakorlatot csináltam volna meg :-) olyan izomlázszerű érzés,ahogy írod. Minden nyúlik,alakul,a baba is nő,és vele együtt a méh is tágul,és a hasizmoknak is nyúlniuk kell.
3/3 anonim válasza:
szia!én most vagyok 34 hkm!nekem most kezdődött igazán ez az izomláz szerű a lábamban!olyan mintha a görcs húzná!mintha több száz km-ert gyalogoltam volna!Én calcium pezsgőtablettát iszok minden nap estére,és ez segít!
A pocakot azt nem tudom lehet!
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!