A második babámat várom. Nagyon rosszul vagyok most már 2 hete, egyedül a kólateszi helyre a gyomrom/közérzetem. A kisfiammal is sz.rul voltam, de nem fedeztem fel, hogy a kóla segített volna. Ezért vagyok tanácstalan, mert tudom, hogy egészségtelen, nem kellene, de nagyon jól esik. Lelkifurdalásom van. A dokim szerint ne igyam, a védőnő szerint nem árt, sok terhes nő iszik. Egyébként pedig mindig is egészségesen éltem/étkeztem.
2014. jún. 13. 11:23
1/9 anonim válasza:
Egy-két pohár nem árt meg naponta,de többet ne nagyon,mert rengeteg a cukor és a koffein benne.
2014. jún. 13. 11:24
2/9 anonim válasza:
Ha nem azzal akarod pótolni a szervezeted folyadékigényét és csak ritkán egy-egy pohárkával iszod, abból azért nagy gond nem lehet.
Nyilván nem tesz jót a Te szervezetednek sem.
2014. jún. 13. 11:26
3/9 A kérdező kommentje:
Hát, gyakran erőltetnem kell, hogy szomjoltás gyanánt más folyadékot igyam, de olyankor inkább csapvizet/ásványvizet szoktam. A kólát meghagyom a főétkezések kísérő italának. Többször is lecsúszna, sőt! De próbálom ésszel. Köszi a véleményeket.
2014. jún. 13. 11:29
4/9 anonim válasza:
Szia! :)
Ha nem viszed túlzásba (pl. napi 4 liter) akkor nem árthat. Én is ittam mikor terhes voltam...nagyon kívántam, és nem lett gond belöle! Legtöbbet az utolsó 5 hétben ittam (ctg-előtt azt mondták mindig, hogy igyak kólát)! :) azért naponta, vagy kétnaponta fél litertől nem hinném, h baj lehet...csak a maradék 2,5 liter legyen inkább víz.
2014. jún. 13. 11:30
5/9 anonim válasza:
Én csak a szénsavasat főleg a kólát tudom meginni.
Minden más kijön belölem.
2014. jún. 13. 11:32
6/9 anonim válasza:
Nem minden nap iszom, de pár nap kihagyás után "elvonási tüneteim" vannak :) ezért főétkezéshez 1-2 napig én is kólázom, aztán pár napig nem is hiányzik
5hkm
2014. jún. 13. 11:45
7/9 anonim válasza:
a terhesseg elejen nyugodtan lehet hanyinger ellen inni.
A teheted koffeinmentes valtozattod fogyaszd az enm art a babanak Light inkabb ne a mucukor hatasa a terhessegre meg vitatott.
2014. jún. 13. 12:44
8/9 anonim válasza:
Én is iszom, nagyon jól esik, főleg, amikor ég a gyomrom. Nyilván nem túl egészséges, de szerintem jobb, mintha egész nap rosszul lennék. Egyébként azért én sem viszem túlzásba, kb egy litert iszom meg hetente.
2014. jún. 13. 12:56
9/9 anonim válasza:
Én is gyakran iszom amióta ég a gyomrom. Jobb tőle, a terhesség előtt is ittam. Nyilván nem egészséges, ezt mindenki tudja, de ha neked jobb tőle és ésszel iszod akkor semmi baj nem lehet tőle! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod :)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!