36 hetesen mekkora volt a babátok súlya?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Várj türelemmel és lesz rá válasz de ha 5× teszed fel akkor sem biztos hogy sokan vannak jeleleng fent akik tudnak is írni!! Nem kötekedésből írtam!!
Kb. 4 kg közeli volt a fiam, amikor 36 hetes voltam, ugyanis 37 és fél hetesen szültem és 3960 grammal született a fiam.
De azt tudnod kell, hogy ez csak becslés. Ettől lehet még kisebb is, akár csak 2 kg körüli a babád, de simán lehet 2 kg és 60 dkg. És a végére pedig simán elérheti akár a 3 kg-ot is, ha felfelé van eltérés a súlyban.
És azt is tudni kell, hogy sok függ attól, hogy genetikailag mi van. Ha akár te, akár a párod kisebb súllyal születtetek, akkor genetikailag ezt örökölheti a babátok. Tehát ha bármelyikőtök 2 és fél kg-osan született, akkor a babátok is születhet ezért kisebb súllyal. Szóval azért ha egyébként mindent rendben találnak, tehát nem azt látják háttérben, hogy valami miatt nem kapna elegendő tápanyagot a pici, akkor nyugodj meg, lehet hogy elbecsülték a súlyát, vagy a valódi terhességi kor nem felel meg a menzesz alapján számoltnak, vagy csak simán mindenféle probléma nélkül lesz egy, valamivel átlagon aluli súllyal született, de egészséges babátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!