Az afp hány hetesen veszik le? Ls mi van ha nem jo az6 eredmény?
Figyelt kérdés
mit mutatna meg ha nem jo az eredmény?és hová küldenek vele?2014. jún. 11. 06:54
1/5 anonim válasza:
16. héten. ha az eredmény nem jó,további vizsgálatokra küldenek. de ez a vizsgálat júliusban meg is szűnik,túl sok fals eredményt hozott. én pl. még épp h beleesem,meg kell csináltatni.
2/5 anonim válasza:
Nekem májusban csinálták és előre szòltak,h ne ijedjek meg,ha rossz az eredmény. Majd a genetikai Uh sokkal pontosabb lesz a 18-20. héten.Ha ott gond van,na akkor kell komolyabban vizsgálòdni.
3/5 anonim válasza:
Pénteken megyek vérvételre. Sajnos pont beleesek én is. Nekem a kombinált tesztem pozitiv lett, ott is elkuldtek további vizsgálatra. Remelem ezzel mar nem lesz gond. Nekem elég lenne csak az uh is. Kar hogy kotelezo a vérvétel.
4/5 anonim válasza:
3dik vagyok.
Lemaradt, hogy 16+1 hetesen megyek vérvételre. Ha gond van, ha nincs, utana mindenkeppen kell a genetikai uh.
5/5 anonim válasza:
Nekem rossz lett az eredményem, és a 22. héten (!!!!) küldtek genetikai tanácsadásra, ekkora hülyeséget! A tanácsadáson kiröhögtek hogy mit keresek ott, ha baj van, már úgy sem lehet semmit sem csinálni. Végigparáztam a terhességet, és született egy tök egészséges kisfiam. Az AFP egy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!