Bettynaa kérdése:
2 hete kesik a menstruaciom lehetek e terhes?
Figyelt kérdés
Minden tunetem megvan szinte emelyges,kivanossag,sokat pisilek a melleimet ugyerzem leszakadnak a helyerol annyira faj ja es a hasi gorcsok,sot neha eleg kemyen szurkal a hasam.szerintetetek?2014. jún. 7. 13:06
11/21 anonim válasza:
8as vagyok, bocsi most látom h szeretnél babát :))))
Akkor viszont gratulalok, ne emelgess ne vegyél forro fürdöket stb nehogy elmenjen a baba. Szerintem nem bebeszéled magadnak :) én is azt hittem h bebeszélem mikor terhes lettem, de nem. Ilyenkor már nagyon biztosan kimutatja a teszt szoval hajra:))
Gratulalok=)
12/21 A kérdező kommentje:
hat azert meg ne gratulalj most meg pont zarva vannak a gyogyszertarak :-) kulfoldon elek es itt csak hetkoznapokon vannak nyitva.
2014. jún. 7. 13:25
13/21 anonim válasza:
Szia, EN is külföldön élek, Müllerbe tudsz venni vagy rossmanba dm-be én is pont ma csináltam Müllerest :)
15/21 A kérdező kommentje:
en hollandiaba elek.es itt meg csak a gyogyszertarba lehet venni.dejo csinaltal tesztet es neked mi lett?
2014. jún. 7. 15:21
16/21 anonim válasza:
Majd ird meg hogy milyen lett a teszt :)
17/21 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok! Csináltál tesztet? Mi lett az eredmény?
18/21 A kérdező kommentje:
Ma csinaltam 2 tesztet mind a ketto pozitiv.most nagyon orulok.koszonom mindenkinek a segitseget, valaszokat!!
2014. jún. 11. 12:52
19/21 A kérdező kommentje:
Meg megyek azonnal orvoshoz. Juppi :-) csak nagyon felek hogy ha terhes vagyok akkor miert gorcsol a hasam ennyire ugyanolyan mint mikor meg akar jönni a mensim.nagyon felek hogy valami baj lesz...
2014. jún. 11. 13:05
20/21 A kérdező kommentje:
Mert hogy bevalljam sajnos en mar 4szer voltam abortuszon mert tul fiatal voltam es el kellett vetetnem.most 23 eves vagyok es most mar ugye nagyon szerettem volna az lenni es sikerult is .csak felek 4 abortusz utan valami baj lesz.szerintetek?
2014. jún. 11. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!