Szeretnék segítséget kérni mi kell a babakelengyéhez, meg a kórházba?
Van már: kiságy és minden tartozék, pelenkázó, fürdető, játszószőnyeg, hordozó, babakocsi, kifogó, ruhák, játszócumi, fültisztitó, digitális hőmérő, orrszívó, kispohár, textíl pelenka, körömvágókészlet, fésűkészlet.
Nekem a kórházba van: 2 db papucs, háling, törcsi kicsi nagy.
Nalunk a korhaz adott ki egy listat, aminek nagy hasznat vettem.
Iratok mindenkeppen terhes kiskony, terhesgondozasi dosszie, szemelyes okmanyok stb.
Babanak nekem kellett vinni pelust, popsitorlot, textilpelust, popsikremet, uveget, hazamenos ruhat.
Magamnak torulkozo, ne feher. Tobb haloing, sok bugyi, tisztalkodasi szerek, hajszarito, kisparna, ket papucs, nappal melegitoben es trikoban voltam. Egy karton vizet hozattam be, az jo volt. Evoeszkozok, bogre, pohar, kistanyer. Szalveta, papirzsebkendo, wc papir sok tekercs kellett. Folyekony szappan, kezfertotlenito, ezeket mind vittem es hasznos volt. Telefontolto, telefon. Ennyi jutott elso korben eszembe.
Kispohar minek? Szabad megkerdeznem?
Nálunk a babának kell vinni Betadine-t (köldökcsonkot ápolni), fürdetőt, popsikrémet, pelust, 2 textilpelenkát, fültisztítópálcikát, hazamenős ruhát. Nekem a szülésznő adott egy listát.
Magadnak: sok-sok lista kering a neten, én azok alapján raktam össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!