11/16 anonim válasza:
nemááár :D 9+1 vagyok, vékony alkat, és semennyi hasam nincs :( 16-17 hetesnek mondtalak volna.. most nagyon irigy vagyok :D
12/16 anonim válasza:
DE cuki dombocska! Hát én 19 hetesen nézek ki így kb., pedig vékony vagyok. Nos, azért én személy szerint örülök, hogy nem 10. héttől gömbölyödök. Lesz így is elég idő cipelni a pocakot és tűrni a hátfájást...
13/16 anonim válasza:
igyaaa....nekem ugyanekkora csak én 22hetes vagyok
14/16 anonim válasza:
Nekem is ilyem korán nagyobbacska volt, már félidõnél kèrdeztèk mikor szülök mert akkora voltam :-D
15/16 anonim válasza:
Nekem 15hetesen ekkora. 50kg-al estem teherbe, 165cm vagyok.
16/16 A kérdező kommentje:
Én is elgondolkodtam rajta hogy ha így nő, akkor mi lesz később, de én élvezem :) aztán majd elválik :) ám teljesen felöltözve még abszolút nem szembetűnő. Én 153 centivel és 51 kgval kezdtem, amit eddig tartok :)
2014. jún. 5. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!