Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párommal való együtlét...

A párommal való együtlét közben, orgazmuskor, nagy "vízmennyiség" távozott a hüvelyemből. Még nem történt ilyen velem, ezért nagyon megijedtem. Lehet, hogy a magzatvíz folyt el?

Figyelt kérdés
Voltam védőnőnél,de Ő el sem tudja képzelni,hogy miről beszélek.
2008. júl. 30. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
hány hetes vagy? nem mindegy...
2008. júl. 30. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi,ez lemaradt!18 hetes kismama vagyok.
2008. júl. 30. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Amireén tudok gondolni az az orgazmuskor távozó vizes folyáj jellegű történet a nőknél.Vannak nők,akik teljesen megváltoznak szex terén pocakosan.Lehet neked is ez van.

Fontos az,h hány hetes vagy...

Amúgy meg ha annyira megijedtél,akkor miért a védőnőt hívod fel,miért az interneten keresel választ??Miért nem egy nőgyógyászt látogatsz meg ezzel?

2008. júl. 30. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

hát igen, 18 hetesen nem volna jó, ha a magzatvíz folyt volna el vagy szivárogna.

menj orvoshoz, kérj uh-t, ott meg tudja nézni a m.víz mennyiségét.

2008. júl. 30. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Az is előordulhat,hogy megtalálta az un. G pontodat.Olyankor nagy mennyiségű vízszerű folyadék van :)

Szerintem a magzatvíz kizárt.

2008. júl. 30. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez velem is előfordult, és akkor még nem is voltam terhes, szóval szerintem nem a magzatvíz volt. Akkor én is megijedtem, még szégyeltem is magam, hogy lehet bepisiltem. De nekem is csak NAGYON jó volt. Szóval most tényleg NAGYON jó volt Neked is!

38 hetes kismama

2008. júl. 30. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!