Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi volt a babátok crl-je...

Mennyi volt a babátok crl-je kb.6+5 hetesen?

Figyelt kérdés
Nekem 12mm,doki szerint 7+2 napos vagyok,de az sok időben(tudom mikor fogant).Lehet nagyobb a kelleténél?
2014. jún. 3. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De... iIztos?!?!?! :)) MÁr nem azért, de én szülésznő, férj szülész, és nagyon nem bírom ezt itt hirtelen elhinni, és ő sem.

6. hét elején az átlagos CRL 4 mm, a 6. hét végén átlagosan 10 mm. Amit te írsz, alsó hangon nyolszor nagyobb, dupla olyan idős terhességre jellemző. A 6. heti uh kormeghatározás szempontjából döntő, ekkor minden magzat +/- 2 mm-es szóráson belül fejlődik, szóval ott valamit elnéztek, korábban fogant (sokkal) vagy rosszul emlékszel. A CRL 85 mm-es átlagos terhességnél 14-15 hetesen lesz. Ez óriási különbség. Nem lehet, hogy 8,5 mm? Az teljesn oké lenne.

Az én lányom módosított terminusban született, több, mint 4 kg-val, és mondom, 12 hetesen is csak 57 mm volt..

2014. jún. 3. 20:26
 12/13 Roberta77 ***** válasza:

Lehet lemaradt a tizedes vessző ;-))

Nekem 12 hetes uh-n is CSAK 65mm volt

2014. jún. 3. 20:38
 13/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Megneztem elhagytam a tizedes vesszot.:) Bocsi. Mert aztan a 12 hetesen mar 74 mm van irva.

2014. jún. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!