Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek terhesen kerülni...

Szerintetek terhesen kerülni kell a szabad vizi strandokat? pl Balatont, vagy fürödhetek annyit amennyit akarok?

Figyelt kérdés
6 hkm
2014. jún. 3. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Puszta zuhanyzástól biztos nem kapsz hüvelyi fertőzést. Akárhol is fürdesz, ha kimész a partra, válts száraz fürdőruhára. A vizes cuccban üldögélést szeretik a legjobban a bacik. És előtte kérd a nőgyógyász engedélyét a strandoláshoz.
2014. jún. 3. 10:32
 12/17 Golan Trevize ***** válasza:

"...mert végülis ilyenformán bármilyen fertőzést elkaphat az ember, csak a puszta zuhanyzástól is...de akár egy rossz kajától is."

Igen, csak nem mindegy, hogy ha nem terhes az ember, akkor viszket pár napig, vagy terhesen komolyabb következményei lesznek.

2014. jún. 3. 10:37
 13/17 A kérdező kommentje:
igen, ez igaz :-(
2014. jún. 3. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Én tavaj fürödtem a Balatonba 4 napot voltunk és minden nap strandoltunk majdnem egész nap nagyon sokat voltam vízbe utána derült ki h. akkor 8 hetes terhes voltam nem lett gond de ha tudtam violna akkor nem mertem volna fürdeni. sztm. kérdezd meg a dokit az a biztos!
2014. jún. 3. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Az első terhességnél végig fürödtem a Balatonban, semmi baj nem volt. Nekem azt mondta az orvos, hogy zárt méhszáj esetén nyugodtan fürödjek.
2014. jún. 3. 13:31
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :-))sokat segítettetek,
2014. jún. 3. 17:12
 17/17 anonim ***** válasza:

1vagyok.nem tudom melyik tengerben fürdött.

nézd a te döntésed mit ahogy az is mit teszel meg terhesen és mit nem.A példád nem jó,mert mig a zuhanyzást és a kaját nem tudod elkerülni a fürdést a tengerben igen.

A legtöbb esetben nem szokott baj lenni a fördéssel,de ha te vagy az 1% akkor verheted a fejed a falba,és visszacsinálni már nem lehet.

Nem voltam parázos kismama,de voltak dolgok amiknél nem kockéztattam és ez volt az egyik.

2014. jún. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!