Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha erős a rosszullét, egészség...

Ha erős a rosszullét, egészséges a terhességet jelenthet? Lehet ebből kislányra következtetni?

Figyelt kérdés
9+3 hetes babás vagyok, és már a 7 héttől kínoz a rosszullét. Reggel erős hányinger, csak egy pohár hideg tej segít. Napközben törekedek a sűrűbb, de kevesebb mennyiségű étkezésre, de néha már a gondolattól is hányingerem van. Nagyon nehezen türőm a rosszulléteket, amit néha sikerül enyhiteni, néha nem. Ez természetes, és így biztonságban van a pici a pocimban, és lehet , hogy kiscuncis lesz? ( Vetélés esélye?)
2008. júl. 30. 11:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mintha csak rólam írna vlki, rettenetesen rsszul voltam az elso három hónap alatt,, én le is fogytam vagy 3-hg (47kg voltam).A doki megynyugtatott, hogy a ´baba jól van , elvesz annyit a szervezetedbol anyi táplálékot amennyire szuksége van csak nekem kell erosodnom, be akart fektetni infúziókra ,de vlmi csoda végett már nem fogytam aminek mindenki orult, foleg én , a rosszullétek kínoztak tovább,olyan 13-14 -héten múlt el végleg, most már minden egyes pillanatát élvezem a terhességnek,imádom..Nehéz volt az elején de megéri , hidd el , kitartás....29-hete kismami
2008. júl. 30. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia én mind a 2 babánál hánytam.Az első kisfiú lett a második kisleány.A kisleánnyal nagyon sokat hánytam 5 hónapig minden kijött belőlem,sikerült is lefogynom 5kg,majd az utolső 4 hónapban híztam 8 kg egész terhesség alatt.A kisleányom 4300gm,és 54cm született mégis.Ne aggódj teljessen biztonságba van ott bent,ő elveszi a szükséges tápanyagokat a te szervezetedből.Láttod énis nagyon sokat hánytam,enni sem tudtam valami jól,későbbiekben sem,mert akkor a gyomorégés jött,és mégis nagy lett a babám és egészséges ami a legfontossabb.Nyugodj meg!!!Boldog babavárást.
2008. júl. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!