Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túlsúlyos kismamák! Ti hogyan...

Túlsúlyos kismamák! Ti hogyan viszonyultok a terhesség alatti súlygyarapodásotokhoz? Mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
Én eleve túlsúllyal indultam (167 cm, 90 kg). 33 hetesen 95 kiló vagyok, ami annyira talán nem vészes. Engem mégis frusztrál. Nyilván nem az a legfontosabb, hogy bombanő maradjak/legyek (hehe), de aggaszt, hogy vajon sikerül-e megszabadulnom a felszedett kilóktól. Esetleg még többtől. :-) Néha olyan lelkifurdalásom van, ha valamit megkívánok és megeszek. Ti hogy vagytok ezzel?

2014. jún. 1. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem megbántani akarlak, de ha 167 cm-eddel 90 kiló vagy az alapból a túlsúlyos kategória, ott az 5 kiló főleg egy terhességnél már nem qva mind1, ha a 90 nem frusztrált az az 5 kiló miért olyan nagy baj, kétlem ha párodnak 90 kilósan tetszettél a 95 kiló már zavarná. Szülés után majd ha lehet szépen nekiállsz edzeni, egészségesen élni és akkor majd idővel lemegy rólad, minden csak elhatározás kérdése. ha mondjuk belövöd, hogy 1 év alatt le akarsz adni 30 kilót akkor az az 5 kiló már +- 1-2 hónap edzés és formában leszel. Amúgy én 160 centi vagyok, 69 kilóról indultam most 37. hétben vagyok és 18 kiló jött fel ami nem kevés..., de engem nem érdekel. Amúgy semmivel többet nem eszek, mint előtte annyi hogy nem járok már el dolgozni, meg az edzést is abbahagytam és ezek miatt jött fel, de az a durva kimondva sok a majd 20 kiló hízás, de nemnigazán látszik rajtam, sőt mindenki mondja hogy milyen jól nézek ki, nincs beesve az arcom stb.. majd letornázod, ne foglalkozz vele.
2014. jún. 5. 21:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem bántottál, tök igazad van. De nagyon optimista vagy ezzel az egy év alatt -30 kilóval. :-) A próféta szóljon belőled! :-)
2014. jún. 5. 21:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 78al lettem terhes. 22 hetesen 75 voltam ( nem voltam rosszul csak figyeltem a kajálásra. Aztán egy nagy stressz miatt elkezdtem enni, zabálni. 97el mentem be a kórházba 95-el jöttem ki. Mikor leválasztottam a fiam 7,5 hónapos korában 112 volt. Akkor kezdtem el fogyózni, lement 30 feladtam visszajött 10 megint 96 voltam. Ez 1 éve volt, most 68 vagyok, még egy 20as van hátra.
2014. jún. 5. 21:49
 14/14 ivilicious ***** válasza:
Én kB nem híztam semmit, csak a melleim lettek még nagyobbak, meg csak a poci nőtt :) most 24.hét és 80kg, de elvileg nem nézek ki annyinak
2014. jún. 5. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!