Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szegeden ki jó nődoki?

Szegeden ki jó nődoki?

Figyelt kérdés

Tegnap megjött, görcsöltem is, de nem volt darabos. Délutánra elmult a görcsölés is. Ma fájdogál a mellem, meg a derekam, és ugyanugy fáradt vagyok, teszteltem multkor és poz lett, teszteltem ma is és az is.

ugye nem ment el,mert a jelei megvannak.

2008. júl. 30. 09:44
 1/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a teszt mensi előtt pár nappal tuti hogy pozitív lesz! Uh lehet h nem is voltál terhes... De mindenképp menny el dokihoz sajnos nem szegedi vagyok, így nem tudom h ki jó! És ne idegeskedj NYUGII!!!
2008. júl. 30. 09:53
 2/8 A kérdező kommentje:
késett a mensim és ugy lett poz ,2 napot késett,és ma is vérzek minimálisan,és ma ios poz.akkor megvan???
2008. júl. 30. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is szegedi orvoshoz járok, a klinikán is dolgozik, meg is adom szívesen az elérhetőségét neked, de leghamarabb aug. végére kaphatsz időpontot.

Hallgass rám, most menjél el a klinikára egyenlőre, és csináltass egy ultrahangot, hogy lásd mi a helyzet!!! Utána majd keresel egy dokit, ha ott a baba, vagy lehet, hogy is egy szimpatikus dokiba futsz bele. Akár most indulj el! Neked is bajod eshet, és a babának is, ha vérzel. Menjél!

2008. júl. 30. 11:31
 4/8 anonim válasza:
Irány a doki!!! de szerintem nem voltál és nem is vagy terhes! A mensid miatt mutat pozitívat és eddig is azér mutatott mert az bekavart 2nap késés az semmi! Szerintem de nem vagyok orvos uh irány egy doki!!!
2008. júl. 30. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Voltál uh-on? Írjál? (2. válaszoló)
2008. júl. 31. 08:40
 6/8 A kérdező kommentje:

elment... meddig várjak hogy ujra terhes legyek???

nagyon szomoru vagyok.

nagyon akarok babót.....

2008. júl. 31. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Terhes voltál, tehát mind a ketten képesek vagytok rá!!! Tehát legközelebb is sikerülni fog! Valószínűleg nagyon nem stimmelt valami, és súlyos betegen született volna, és ezt te sem akarod ugye?! Próbáld így felfogni.
2008. júl. 31. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
BIZTOS IGAZAD VAN,CSAK MÁR HIÁNYZIK,DE TULTESZEM MAGAM RAJTA
2008. júl. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!