Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha kijön a nyákdugó utána...

Ha kijön a nyákdugó utána kezdünk el tágulni?

Figyelt kérdés
Tnap kijött egy része,este ota kórházba vagyok,de nem nagyon voltam kitágulva. Most jött ki szerintem az összes nyákdugó. Fájások vannak. Jobban fogok mostmár tágulni?
2014. máj. 30. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez az út már egyirányú :) Lassan jön a baba! :)
2014. máj. 30. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
A nyákdugó azért jön ki, mert elkezdtél tágulni, így csúnyán mondva már nem szorul annyira és elkezd kijönni.
2014. máj. 30. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, mert nekem 40+3nál ment el a nyákdugóm, 40+5nél indult be a szülés, de totál zárt voltam még a vajúdás első 10 órájában is.

Mi ujság kérdező? :)

2014. máj. 30. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem kijött kedden a nyákdugó, szerdán mentem a rendes vizsgálatra, nst-re (ctg-re) és vizsgálat alapján az orvos azt mondta, szorosan zárt a méhszáj, még akár a két hét is megvan. (38. héten voltam)

másnap szültem.

tehát nem feltétlen mondanám azt, hogy kinyílik a méhszáj, és azért megy el a nyákdugó. vagy lehet, kinyílik, de nem marad nyitva (?) minden esetre nálam nem volt akkor tágulás, mikor elment a nyákdugó.

amúgy mikor kellett, tökéletesen tágultam, gyorsan, szinte fájdalommentesen szültem. nekem két napig pecsételgetett a nyákdugó...

(barátnőmnek úgy indult be a vajúdás, hogy egyszer csak elfolyt a magzatvíz... azt mondja, a nyákdugó is elment, megtalálták a több liter parkettára kifolyt vízben úszkált. olyan volt, mint a fehér viasz... ki ilyen, ki olyan) :)

2014. máj. 30. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem szombat hajnalban távozott a nyákdugó,este 9körül kezdődtek a fájásaim,hajnal fél 1kor mentünk kórházba 4cm-re voltam kitágulva, vasárnap reggel 7re megszültem.
2014. máj. 31. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!