Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A magzatmáz látszik az ultraha...

A magzatmáz látszik az ultrahang felvételen? Vagy miért tűnik olyan egyenetlennek a baba bőre?

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert egyenetlen, ráncos :) A magzatmázat nem látod, nem olyan részletes az uh.
2014. máj. 28. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem mert ráncos a bőre. gondolj arra mikor megszületnek is ráncosak. meg lehet mozognak és nem mindig tökéletes az ultrahang visszaverődés, vagy esetleg a lanugo (pici szőrök ami születés előtt kihullik). nekem ez a véleményem
2014. máj. 28. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a magzatmáz látszódna, de az uh felvétel nem tiszta, hiszen a magzatvizen keresztül látod a dolgokat.

Az én babám arcán is voltak fura kinövések a 4d-n. Párom rá is parázott, hogy vajon mik azok. Én mondjuk egyáltalán nem féltem, biztos voltam benne, hogy semmi baj nincs a pofijával. Így is lett, gyönyörű a babánk! :)

Te se aggódj, + szerintem ha valami olyan dolog lenne a baba bőrével ami nem normális, tuti szólna a szonográfus.

2014. máj. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!