24 hetes vagyok a baba mérete kb.1-2 héttel nagyobb alig etttem most vacsorára és majd szét megy a gyomrom úgy feszül. Normális ez, már ennyire nyomja a baba mi lesz később?
Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 20:42
1/4 anonim válasza:
Remélem én is, hogy normális, hasonló gondokkal küzdök 22 hetesen. Viszonylag kis mennyiségű kaja után is feszülök, ha pedig lehajolok vagy lefekszem, néha vissza akar jönni az étel.
2/4 anonim válasza:
Én is 24 hetes vagyok. Nem tudom, hogy normális e, de nekem is szokott feszülni és ennek ellenére állandóan ennék vmit.:)
Szerintem ettől jobbra nem számíthatunk!:)
Boldog babavárást!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi csajok!Akkor kitartás nektek is.
2008. júl. 29. 21:27
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ez időtájt nekem is jóval nagyobb volt a babám, mostanra teljesen az átlagos méreteket produkálja. Egyre nő a méhed, és így a gyomrodnak is kevesebb hely jut. Egyre kevesebb... :) Próbálj meg egy nap 5-6x enni kis adagokat, nálam ez vált be.
Egyébként az én babóm előszeretettel rúg a gyomorszájamhoz, és az is elég jó érzés. :)
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!