Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hét múlva leszek 12 hetes...

Két hét múlva leszek 12 hetes terhes, mivel elmultam 39 éves, ezért szűrésre is ajánlott mennem! Győrben hova kell menni vérvételre?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én hat hete szültem Győrben, a terhesgondozóba jártam tanácsadásra/ Liezen- Mayer u./. A vérvételt és minden egyéb vizsgálatot nálam ott végeztek a laborba, kivéve az ultrahangot, mert azt a kórházban csinálják. Nem tudom hogy erre gondoltál-e , ha igen remélem tudtam segíteni.

Boldog babavárást!!!

2008. júl. 29. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom az előttem szólót, én is most babásodom, és én is a terhesgondozóba jártam, mindenféle vérvételt ott végeznek. Szerintem ha bármi ilyen jellegű kérdésed van, nyugodtan tedd fel őket a védőnődnek, ő tutira tudni fogja, hogy mit mikor, hol stb.
2008. júl. 29. 19:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, igen erre gondoltam! Azért nem tudtam megkérdezni a védőnőmet, mert addig szabin van!
2008. júl. 30. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!