Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második baba nemével titeket...

Második baba nemével titeket is nyúznak a családtagok?

Figyelt kérdés
12 hetes vagyok,de már elegem van. Mióta bkelentettük a hírt,azóta anyósom csak olyan kijelentéseket tesz,hogy "fiú után lánynak kell lennie" meg hogy biztos lány. A párommal ellentétben,aki már most olyanokat mond a fiúnknak,hogy "majd az öcsivel mész ide meg oda"... Komolyan,csak engem frusztrál ez ennyire? Nekem teljesen mindegy,hogy mi lesz,nem képzelgek,nem tervezek,mert annyira felesleges. Nem értem,hogy miért olyan biztosak magukban,mintha legalább belém látnának. Kezd kicsit elegem lenni,már emiatt tényleg alig várom,hogy kiderüljön a neme,legyen végre pont.
2014. máj. 26. 06:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ismerős a szitu csak nálunk az első lány a második TALÁN fiu, még nem tudjuk biztosra...

anyosomnak 3 lányunokája van, fiut szeretne, anyamnak 2 fiu egy lányunoka ő meg lányt...szoval passz...a nevek a másik ami kiborit, anno mikor a lányunkrol még nem tudtuk hogy lány lesz, volt egy lánynevünk, meg 2 fiunev, a két fiunévből az egyiket az en rokonaim szoltak meg a másikat a ferjem rokonai...na most nem kérünk véleményeket...tanultunk belőle...és nem mutogatom a pocakom skype-on, meg ilyenek, engem senki ne méregessen, meg mondja már mennyit hiztam...mellesleg eddig -1 kilonál járok mégis a rokonaim folyamat...hiztal-hiztal...mondom h csak a hasam nő...mindegy...

2014. máj. 26. 11:44
 12/17 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, 18 hkm
2014. máj. 26. 11:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat,azért kerekedett a szemem rendesen egy-két sztorin. Nálunk is anyósom kérdezgeti mindig,hogy híztál/fogytál? Komolyan... Nem mindegy? Amikor a fiammal voltam terhes,a párom családja akkor is csak azt hajtotta,hogy olyan kerek,biztos kislány van benne. Amikor elmondtuk,hogy milyen név tetszik nekünk,akkor anyós kijelentette,hogy ő akkor is shanonnak fogja hívni (van ilyen név m.o.-n??),na erre a párom is bedühödött azért :) mondjuk szerencsére ő nem olyan ,,mindenáron védem anyámat,még akkor is,ha nincs igaza" típusú ember. Na hát aztán mikor kiderült,hogy fiú,természetesen le lett szólva a nevünk,pedig Ádám lett,nem egy nagy kacifánt,talán ez is volt a bajuk. Most is hozta a formáját anyósom,mert azt mondta,hogy neki mindegy,idézem ,,NEKEM egy lányt hozzatok össze és kész"... Nem mondom,hova szakadt a mim :-))
2014. máj. 26. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
mond neki, ha nem lányotok lesz és még mindig fel van háborodva, hogy akkor anyuka hajrá!!! hozza össze azt a lányt :)
2014. máj. 26. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 év próbálkozás után végre összejött. Higgyétek el, mind a férjemnek mind nekem hulla mindegy, hogy milyen nemű lesz, csak egészséges legyen. Anyósom viszont mindenképpen lányt akar, mert neki már van két fia, meg két fiúunokája. Már évek óta ezzek traktál, nekem csak lányom lehet, nem cseszhetek így ki vele... hát ezt én magasról leszartam. Egészen múlt hétig, amikor skypeon kijelentette a férjemnek, hogy ha ez (EZ!!!!) is fiú lesz, akkor ő már nem akar nagymamáskodni, elég neki a másik kettő...
2014. máj. 26. 15:06
 16/17 anonim válasza:
15-ös, mutassuk be anyósainkat egxásnak,tuti jól kijönnének. Igaz az enyém new yorkban él,de onnan is remekül megy neki a kavarás. Mondjuk nekem anyukám se piskóta...ha fiú lesz mejd levágja a kukacát.
2014. máj. 26. 16:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Oké :) Amúgy nekem mindenki mondogatja kérdés nélkül h fiú lesz... bosszúból lányra vágyom. Most hülye vagyok? :D
2014. máj. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!