A 18. heti UH-n megmondják a baba nemét?
Figyelt kérdés
Nem a dokimhoz megyek, gondolom azért, mert ahova járok a rendelésére, nincs olyan jó minőségű ultrahang. A sote I-es klinikára kaptam a beutalómat. Az lenne a kérdésem, h megmondják a baba nemét ezen a 18. heti UH-n? Vagy rákérdezhetek? Vagy meg kell várnom, h visszamenjek a dokimhoz a 19. héten? Mert azt mondta, h akkor fogja látni (a köv. kontrollon).
Köszi a válaszokat!
2014. máj. 24. 11:23
1/7 anonim válasza:
Mièrt ne kèrdezhetnèl rà?? A 18 hèten simàn lehet màr làtni fiû e vagy làny! Persze ha megmutatja magàt...
2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért nem tudtam, h rá kérdezhetek-e, mert amióta vidéken lakom, nagyon rossz tapasztalataim voltak a nőgyógyászokkal. Mivel Érdhez tartozok, ezért oda kellett járnom terhesgondozásra. A dokim emberszámba se vett. Mivel a terhesgondozás Érden volt, a 12. heti uh-ra is oda kaptam beutalót, a védőnőm pedig külön figyelmeztetett, h ne kérdezzek semmit, nagyon bunkó a doki, aki ezt a vizsgálatot végzi. Ezek után váltottam dokit, most egy kis városkába járok ki egy dokihoz(aki egy angyal), akinek nem a körzetébe tartozok, mégis fogad. Így kaptam a beutalót a sote klinikára, hálla az égnek! Csak nem tudtam, h ott mennyire lehet kérdezősködni, mert Érden még a baba nemét se mondják meg a dokik, ha nem a magánrendelésükre megy az ember. Köszönöm a választ!
2014. máj. 24. 12:29
3/7 anonim válasza:
Persze, kérdezz rá nyugodtan. Mi is a 18.heti uh-n tudtuk meg, amit nem a saját dokim készített. És nem is biztos, hogy a saját dokid látná a köv. uh-n. Nekünk pl. a saját dokimnak még egyszer sem mutatta meg magát a babánk, mindig a lába között van a köldökzsinór, amikor hozzá megyek. :) pedig már 29 hetes vagyok. Szóval a 18. hetin, illetve pár hét múlva 4d-s uh-n mondta egy másik doki, hogy kislány.
4/7 anonim válasza:
Pécsen nem szabad rákérdezni mert lehurrogják az embert, hogy nem mindegy anyuka? nem az a fontos hogy egészséges legyen? :S Kisfiamat vártam amikor a 18 hetesen rákérdeztem és ezeket a lehurrogó szavakat kaptam, a dokim első kérésre megmondta. Most várom a kislányunkat, 17. héten tudtuk meg a nemét, a 18 hetesen már rá sem kérdeztem.
5/7 anonim válasza:
Érden nem mondják meg. Általában a genetikait 12-18 hetes ultrahangot ugyanaz a doki csinálja(nem akarom a nevét leírni) köszönni sem nagyon szeret és nem mond semmit csak olvasd el a papírod. Battára érdemes átjárni.
A sote 1 en pedig kedvesek és ha látják elmondják:-) Barátnőmnek a 12 hetesen már egyértelműen látták és mondták az egyes nőin.
6/7 anonim válasza:
Wow micsoda mentalitàsa van nèmelyeknek! Èn màr csak azèrt is ràkèrdeznèk! Jól le is ugatnám ha ilyen vàlasszal jönne hogy nem mindegy anyuka? Mit kèpzelnek egyesek magukröl!
7/7 A kérdező kommentje:
Megmondták a nemét, kisfiú. Nagyon kedvesek voltak velem. Viszont egyéb problémák is adódtak :(
2014. máj. 26. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!