16 hetes uh-n az alább csatolt url-en ez látszik. Szerintetek fiú vagy lány a bébi? A kommenteket légyszi hagyjátok figyelmen kívül.
Ez így fiúnak látszik, de nem vagyok szonográfus. Szóval simán lehet lány is, mivel még kicsi és a 3D kép nagyon csalóka ilyenkor. Ha egy 2D-s képed lenne alulnézetből, akkor könnyebben meg lehetne mondani. Lányoknak 3 fehér csík van. Nem mondták meg, vagy csak kíváncsiságból kérdezed hogy ki minek látja?
1. voltam
Ja, értem! :-) Mi kislányt szerettünk volna a fiunk után, nagyon arra készültem, mert valahogy úgy éreztem, hogy csak az lehet. Aztán 15 hetesen közölték, hogy ő is fiú. Én is reménykedtem benne, hogy "eltűnik" a kukaca, hátha csak elnézték, de nem. Kisfiúnak született. Mostanában már olyan jó gépek vannak, hogyha jól fekszik a baba, akkor a szonográfus ritkán téved... Megértem kicsit a férjed, de lelkiekben azért készüljön a 3. kislányra, mert nem sok esély van rá, hogy kukaca nőjön!
1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!